Samen met u creëren we waarde in de zorg

Samen met u creëren we waarde in de zorg

‘Elkaar versterken door verbeteringen verder door te ontwikkelen’

Nicolette List-Kornaat, directeur Wolk Academie

Participanten

Samen met onze participanten willen we waarde creëren. Elke organisatie heeft zijn eigen visie, meestal gericht op klanten, medewerkers en eventueel partners. Vanuit Wolk Academie versterken we de verbinding tussen de partners in de farmaceutische keten. Samen zoeken en ontwikkelen we verbeteringen in de zorg.

Onze participanten:

Apotheek De Drie Stellingen geeft aan de patiënt een optimale begeleiding rondom medicatie met oprechte en vriendelijke aandacht. Aan zorgverleners verleent de apotheek professionele en collegiale ondersteuning. Voor de medewerkers biedt de apotheek een inspirerende en veilige omgeving.  Zelfverantwoordelijkheid en ontplooiing zijn belangrijk.

SPITS Oosterwolde is een organisatie die bijna 20 jaar bestaat. SPITS Oosterwolde wil van toegevoegde waarde zijn voor haar klanten. In het bijzonder de apotheken, instellingen en de eindgebruiker.

SPITS levert in dat kader medicatierollen en waar nodig dispensers die het voor de eindgebruiker makkelijker maken de medicatie te gebruiken. Door inzet van allerhande techniek, en altijd gecontroleerd door farmaceutisch dienstverleners en apothekers, is SPITS in staat een kwalitatief hoogwaardig product aan te bieden.

De zorgvraag wordt steeds uitdagender, daarvoor is specialistische kennis nodig. Het persoonlijke contact in de farmaceutische zorg mag hier niet onder lijden. Daarom is de combinatie van de centrale regie (vanuit UPLUS) en de lokale uitvoering (vanuit de lokale apotheek) altijd de basis. Zo kan de farmaceutische zorg profiteren van ten eerste een sterke, coördinerende, bewakende en adviserende regisseur. En ten tweede van dagelijkse dienstverlening die dichtbij, veilig en betrokken is.

Contactformulier

Meer weten over Wolk Academie of Cumulus? Of wil je meer informatie over beschikbare stages? Vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Contactformulier