Wolk academie:

Samen waarde creëren

 

Samen waarde creëren

Gebruikers van medicatie zijn in de wolken van de farmaceutische zorg die zij ontvangen.”

Onze missie

Waarde creëren door gezamenlijk onderzoek en onderwijs te verbinden aan bestaande farmaceutische dienstverlening.

Onze visie

Wolk Academie gaat vanuit farmaceutisch onderzoek (data en/of praktijk) en vanuit de verbinding met onderwijs farmaceutische zorg ontwikkelen die een significante bijdrage levert aan het welzijn van de gebruiker.

Onze doelstelling

Ons doel is om gezamenlijk farmaceutisch wijzer te worden door te onderzoeken, kennis te delen en te groeien naar optimale farmaceutische zorg voor en zelfstandigheid van de gebruikers.

Onze naam

Een wolk beweegt in een bepaalde richting, verandert van vorm en grootte, hangt soms boven in de lucht en soms dicht bij de grond, levert soms schaduw en soms sneeuw. Gecombineerd met data-onderzoek in de ‘cloud’ hebben wij gekozen voor Wolk Academie.

Ons belang

Wolk Academie is een stichting en is opgericht om farmaceutische doelstellingen te realiseren zonder winstoogmerk.

Onze kernwaarden

SAMEN

WAARDE

CREËREN

Over de toekomst:

Kees van der Graaf, voorzitter bestuur Wolk Academie

“Alsof we kijken naar prachtige wolkenluchten zien we plaatjes van onderzoeken die mensen verder hebben gebracht; als onderzoeker, apotheker, medewerker en patiënt. We zien interactie tussen ontvangers en gevers. Het dondert en knettert van de energie!”

Twan Jansen, ondernemende apotheker in Oosterwolde

“Wolk Academie groeit uit tot een bepalende speler in de gezondheidszorg met onze data en IT-kennis. We kunnen voorspellende waardes afgeven aan onze participanten en derde partijen zoals overheid, particulieren en industrie (farmacie, voeding, hulpmiddelen).

Edwin Frenay van ’t Veen, directeur SPITS Oosterwolde

“Met elkaar ontsluiten we nieuwe data die leidt tot nieuwe kennis of inzichten en tot vaststelling van nieuwe vormen van therapiezorg. Door constant te evalueren, wordt de zorg kwalitatief beter. Door de voorspellende waardes ontzorgen we de zorg.”

Wolk Academie

Cumulus is ontwikkeld door Wolk Academie om beter kennis te delen in de farmaceutische keten.

Contactformulier

Meer weten over Wolk Academie of Cumulus? Of wil je meer informatie over beschikbare stages? Vul dan je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Contactformulier