Vacature: Productspecialist

Wie zijn wij?

Wolk Academie is opgericht in 2020 om samen met onze farmaceutische partners waarden te creëren door middel van onderzoek en onderwijs.

Wolk Academie genereert farmaceutische kennis genereren door onderzoek en deelt kennis  door onderwijs. Wij ontwikkelen o.a. scholingsappplicaties voor de (farmaceutische) zorg en hun gebruikers en andere IT-producten gericht op kennisontwikkeling binnen de farmacie.

Voor het juist toepassen en vermarkten van onze producten zoeken wij een gedreven

Productspecialist 32 – 36 uur per week

Jouw functie

Als productspecialist ben je verantwoordelijk voor de service, verkoop en marktbewerking van onze slimme IT-AI producten, waaronder onze scholingsapplicatie voor in de farmacie. Je stelt strategische salesplannen en accountplannen op en bezoekt regelmatig (potentiële) klanten, die zich  vooral in de farmaceutische markt plaatsvinden. Je werkt nauw met de productontwikkelaars samen aan de aan de doorontwikkeling van de bestaande producten.

Je ondersteunt onze partnerorganisaties die ook actief zijn met sales en implementatie van de producten van de Wolk Academie. Je signaleert kansen en klantwensen en weet deze met je collega’s om te zetten in concrete productaanpassingen. Je neemt verantwoordelijkheid voor een zorgvuldige introductie en implementatie bij nieuwe klanten.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een gedreven productspecialist met een afgeronde hbo-opleiding richting commercie. Je bent initiatiefrijk en ondernemend, je combineert servicegerichtheid met een commerciële houding.

Je krijgt energie van het verder ontwikkelen van de producten en van het vermarkten van deze producten. Je bent resultaatgericht en weet collega’s mee te krijgen in kansrijke productaanpassingen.

Jouw mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn van hoog niveau. Je voelt je thuis in een kleine organisatie met ambities waarin je jouw eigen ontwikkeling vorm kunt geven. Heb je net jouw opleiding afgerond? Ook dan nodigen we jou van harte uit te solliciteren!

Wat bieden wij:

  • Een afwisselende, zelfstandige functie in een jonge, dynamische en groeiende organisatie in de wereld van ICT, AI en de farmacie
  • Jouw energie en succes binnen onze organisatie geeft doorgroeimogelijkheden.
  • Onder andere een marktconform salaris, pensioenregeling, laptop.
  • In deze functie werk je voorlopig vooral vanuit uit huis. Wij zorgen ervoor dat jij de juiste materialen hebt om thuis goed te kunnen werken. Fysieke overleggen vinden veelal plaats in Oosterwolde (Friesland).

Informatie en sollicitatie

Voor aanvullende informatie over de vacature ben je welkom bij Nicolette List-Kornaat, directeur van Wolk Academie  via haar emailadres n.list@wolkacademie.nl of telefoonnummer 06-11046027.
Ben je geïnteresseerd? Dan zijn wij blij met je motivatiebrief en cv voor 10 juni aanstaande naar info@wolkacademie.nl

Procedure

De procedure bestaat uit een gespreksronde. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.